Показать сообщение отдельно
Старый 16.04.2012, 00:10   #59
Николай Иванович
Увлеченный

Поблагодарили 2,426 раз(а) в 243 сообщениях
Николай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Астрологічні питання-відповіді та консультації

Трохи снігу, а наскільки може бути точним гороскоп, якщо народження відомо з точністю +-година (від 5 до 7 ранку)
Я ще будучи студентов замовляв гороскоп у одного цікавого чоловіка - той за 2 місяці передав мені цілу купу списаних сторінок А4 з малозрозумілими картами, домами, якимись термінами - шкода що ключа для дешифровки не дав. Тож так і лежить той талмуд у портфелі під диваном
Мене цікавить на даний момент питання чи варто розпочинати власну справу і змінювати вид діяльності