Показать сообщение отдельно
Старый 25.03.2012, 23:15   #52
трохи снігу
Местный

Поблагодарили 2,062 раз(а) в 416 сообщениях
трохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Астрологічні питання-відповіді та консультації

з того що я бачу у дітей - найбільше псує мову меркурій в юпітеріанських знаках, рибах і стрільці.

в дорослих спалений меркурій дає суб'єктивність мовлення ( як от в мене) - все через "я", мушу перечитувати написане і викидати постійно це слово.

подводного поважаю але не ставлю на перше місце, сонце з меркурієм у мене в тільці, так що мого підходу характерний насамперед практицизм. а поскільки кілька місяців тому у мене пішла транзитна венера по натальному сонцю - дуже актуальною стала тема синастрій , дарагана і читаю і слухаю постійно..

трохи снігу вне форума