Показать сообщение отдельно
Старый 26.02.2012, 20:15   #544
Николай Иванович
Увлеченный

Поблагодарили 2,426 раз(а) в 243 сообщениях
Николай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Прививка и окулировка плодовых деревьев

Цитата:
Сообщение от zgladun Посмотреть сообщение
Народ, хто знає, а може мав практику щеплення на старому дереві на вовчки. Хотілось би знати чи добре використовувати вовчки для перещеплення у якості підщепи, і чи буде збережений щеплений сорт? Хотілось почути зокрема Sveta.
Буду вдячний.
Я тільки минулого року перепривив так стару яблуню (сіянець невідомого походження) різними сортами. Росли рік нормально, на дереві 7 сортів. Яблуня була зрізана раніше на висоті біля 1,5 м і мала вже дворічні вовчки висотою до 2 м. Я лишив один з них, він був розгалужений - з товстими бічними гілками з тупими кутами відходження. В ці скелетні гілки й перещепив вовчок.
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Rimodara (29.01.2013), zgladun (03.03.2012), елена.п (26.02.2012), Ксана (01.03.2012), пятница (27.02.2012)