Цікаво те шо в ін.неті Аскольді виставляють 4,3-4,5 бала по смаку а по форумам всі хто пишуть(хто вирощує даний сорт) ставлять цей сорт на провідні позиції. То може наша селекція не така вже і погана, може і дійсно Аскольда заслуговує на провідні позиції. Ну я для себе вже вирішив посадити даний сорт (на сінокосі біля річки)+ ще Катерину.
Підскажіть будь ласка при близькому заляганні грунтових вод Аскольда менш вразлива до борошнистої роси? Дякую за допомогу!
---------- Post added at 21:52 ---------- Previous post was at 21:40 ----------
Цитата:
Сообщение от Dim
Думаю пополнить свою коллекцию сортов, предлагают к продаже, в частности, черенки, помеченные как украинские:
Амулет;
Аскольда;
Едера;
Орнамент;
Перлына Киева;
Радогость.
Попробовал искать в Ин-те, но обычно описание (если есть) не несёт никакой смысловой нагрузки 
Был бы очень признателен за информацию об их вкусовых качествах и особенностях, если. Или за ссылки толковые 
|
В тому році посадив у себе
Едеру - 1 шт.
Радогость - 1шт.
Перлина Київа - 4шт.
+ Фіалку(не у списку Вашому, проте Укр.селекції)-1шт. (сама страждальна так як підвергалася трьом нападам малих козлят і вижила, і пускала нові гілочки!!!).
Звичайно що з них ще нічого не спробував, проте своїх знайомих просив привезти скуштувати хочь якийсь із перелічених сортів. привезли Едеру - (хоть як іїі не поливають багном, але мені сподобалася.)