Цитата:
Сообщение от Ксана
Я нервничааю из-за 4ОПП почему его у меня нет и я не помню что оно у меня было... пойти спросить в налоговой страшно... может я его вообще не получала. 
|
4-ОПП - підтвердження реєстрації в податковій. Якщо Ви зразу після реєстрації в адміністрації подавали заяву на єдиний податок, заяву, як правило, не приймали поки не вкажете реєстраційний номер в податковій. У нас при здачі звітів інспектор просила ставити на звіті реєстраційний номер (у нас це 4 цифри - юрики, 5 - фізики).
Сміло можете йти в податкову, це тільки спочатку страшно, а потім ...
"9.4. У разі внесення змін у дані, що вказуються у довідці за ф. N 4-ОПП (найменування (прізвище, ім'я, по батькові), місцезнаходження (місце проживання) платника податків, керівника, органу державної податкової служби, в якому платник податків перебуває на обліку, тощо), довідка за ф. N 4-ОПП підлягає заміні в органі державної податкової служби.
Для отримання нової довідки платник податків подає до органу державної податкової служби за основним місцем обліку звернення із зазначенням причин заміни та доданою до нього старою довідкою.
Орган державної податкової служби протягом двох робочих днів після такого звернення видає (надсилає) платнику податків нову довідку за умови виконання таких вимог:
відповідні зміни внесені до Єдиного державного реєстру або платником податків виконані вимоги пункту 9.2 цього розділу;
до Єдиного державного реєстру не внесено запису про відсутність підтвердження відомостей про юридичну особу або відсутність юридичної особи за її місцезнаходженням.
У такому самому порядку видається дублікат довідки замість зіпсованої чи втраченої або копія довідки. У разі втрати довідки нова довідка видається за заявою платника податків, у якій надані пояснення і викладені обставини втрати довідки, або до якої додані документи, що підтверджують факт втрати довідки.
Про видачу кожної довідки за ф. N 4-ОПП робиться запис у журналі за ф. N 14-ОПП, а відповідний запит зберігається у реєстраційній частині облікової справи платника податків".