24.12.2011, 13:40
|
|
|
Освоившийся
Поблагодарили 396 раз(а) в 38 сообщениях
|
Re: Приватизация земельного участка.
Цитата:
Сообщение от Аматор
Що значить "после принятия Земельной реформе"? Чинний Земельний кодекс ще не повністю діє, а Ви уже хочете новий приймати? І земельна реформа у нас уже іде, передача землі у приватну власність є складовою реформи. Доречі, і чинний ЗКУ є частиною земельної реформи. Не всі нормативні акти земельної реформи прийняті – так, але говорити що її (Реформу) будуть приймати і що вона (Реформа) щось планує … Щодо приватизації Вам і тільки Вам приймати рішення, якщо будете чекати нового кодексу, прийняття реформи, то може статися, що або приватизувати не буде чого, або приватизація закінчиться. З приватизацією квартир, між іншим, уже не перший раз піднімають питання про завершення приватизації ( і не давно представник пр говорив про «пора завершать»). Якщо раніше продовжували строки приватизації, то ці можуть прийняти тихенько, як усе приймають.
|
Я не юрист, в терминах не особо сильна, поэтому, вероятно, и выразилась непонятно. Прошу прощения. Но Вы все поняли правильно  . Могут не только " прийняти тихенько," а й відібрати швиденько (або анулювати вже приватизоване".
Я очень благодарна Вам и язичнику за полные, емкие ответы. Думаю, после праздников начнем "процесс" приватизации. По поводу развода - это не для нас. Прожив вместе около 30 лет, разрушить все (пусть даже фиктивно) ради чего бы то ни было...
|
|
|