Показать сообщение отдельно
Старый 18.12.2011, 13:13   #8
кейн
Местный

Поблагодарили 6,320 раз(а) в 1,087 сообщениях
кейн has a reputation beyond reputeкейн has a reputation beyond reputeкейн has a reputation beyond reputeкейн has a reputation beyond reputeкейн has a reputation beyond reputeкейн has a reputation beyond reputeкейн has a reputation beyond reputeкейн has a reputation beyond reputeкейн has a reputation beyond reputeкейн has a reputation beyond reputeкейн has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: грудничок!!!

Цитата:
Сообщение от Розочка Посмотреть сообщение
Я тоже маю груднічка і зіткнулась з проблемою, що в грудях робляться гулі й береться висока температура. Молоко ніколи не сціджую в мене не має часу і бажання. Гулі беруться в мене від холоду й сквозняків наприклад в одній кофті на вулицю вибіжу. Знайшла свій спосіб лікування без розминання й сціджування. Просто прикладаю до грудей листки свіжої капусти і все. Ну й дитину почастіше прикладати. За к-ка годин попускає. Листки ношу пару днів і коли висохають (на бумагу) міняю.
те, що ви не зціджуєте залишки молока не є добре, бо тоді воно "перегоряє" і його стає менше, трохи це компенсується більш частим прикладанням дитини до грудей.а те, що ви не маєте бажання зціджуватися, на жаль не робить честі вам(ИМХО)- уявіть, що ви годуєте дитину не зовсім свіжою їжею....
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Ludmila (13.12.2012), Sveta.R (18.12.2011)