Показать сообщение отдельно
Старый 10.12.2011, 00:44   #2
Розочка
Увлеченный
 
Аватар для Розочка
 
Регистрация: 10.11.2011
Адрес: Терн. обл.
Сообщений: 459
Сказал(а) спасибо: 3,222
Поблагодарили 3,436 раз(а) в 383 сообщениях
Розочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Овощное рагу

Рагу з баклажанами.
На чугунній сковорідці спочатку обсмажую м'ясо 200-300гр.
Додаю порізані кубиками й обваляні в муці баклажани 4-5шт.
Як будуть золотистого кольору даю порізані соломкою болгарський перець і цибулю по 1.
І додаю 2-3 свіжі помідори або 3ст.л. томатної пасти.
В кінці смаження заливаю сметаною прибл. 1ст., солю, перчу, + січена зелень.
__________________
Я - Тоня.

Серця, як квіти, — їх не можна відкрити силою, вони повинні розкритися самі.

Луїза Мей Олкотт. хороші дружини
Розочка вне форума  
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Lusenka (10.12.2011), zoya miroshnik (10.12.2011), Гала (10.12.2011), Даша (12.12.2011), Ник-то (10.12.2011)