Якось ходили сім'єю на пікнік і там знайомий приготував смачнючу картоплю в казанку. Готувати дома її треба в
чугунному посуді.
- Спочатку в казанок нарізаєм сало великими кусками (сала даємо багатенько - десь 200-300гр на середню каструлю).
- Коли сало наполовину стопиться - додаєм картоплю порізану середніми кусками.
- Як буде наполовину готова - порізати півкільцями й додати 3 великі цибулини.
- Посолити й поперчити за смаком.
- За бажанням можна додати зелень кропу.
Під час приготування треба постійно помішувати бо пристає до дна.
І
головне: воду НЕ додавати.
СМАЧНОГО!!!
__________________
Я - Тоня.
Серця, як квіти, — їх не можна відкрити силою, вони повинні розкритися самі.
Луїза Мей Олкотт. хороші дружини