Показать сообщение отдельно
Старый 25.11.2011, 18:04   #14
wernner
Местный

Поблагодарили 707 раз(а) в 291 сообщениях
wernner is a splendid one to beholdwernner is a splendid one to beholdwernner is a splendid one to beholdwernner is a splendid one to beholdwernner is a splendid one to beholdwernner is a splendid one to beholdwernner is a splendid one to beholdwernner is a splendid one to behold
По умолчанию Re: будинок з соломи

Цитата:
Сообщение от larissa Посмотреть сообщение
Вернер, шановний- розклад дайте Ви же знаєте, яка я нудна. Які конкретно нагрузки- уточніть.
ще одне, я писала не про нагрузки в загали, а про розподіл. Я думаю, пояснювати чому мені не доведеться
стіни з соломи тільки викладають тюками - і то запресованими, а не такими як продають з лану, - що в руках деякі розсипаються.
тому при потребі викласти стіну з соломи - перетюковувати прийдеться самому- як запресуєте таке і вийде. всі розрахунки методом тику.
якщо каркас дерево- то розрахунки по каркасу- солома тут як "наповнювач" - вона нагрузку не несе.

Цитата:
Сообщение от Мелисса Посмотреть сообщение
А как укрепить такой дом от смерчей, бурь и просто штормовых ветров? Нет риска залететь с ним под облака?
не-а будинок при урагані полетить частинами- спочатку солома, а потім утварь....

Последний раз редактировалось Lusenka; 25.11.2011 в 20:45.
wernner вне форума