Показать сообщение отдельно
Старый 24.11.2011, 10:22   #14
Мелисса
Местный

Поблагодарили 8,689 раз(а) в 2,339 сообщениях
Мелисса has a reputation beyond reputeМелисса has a reputation beyond reputeМелисса has a reputation beyond reputeМелисса has a reputation beyond reputeМелисса has a reputation beyond reputeМелисса has a reputation beyond reputeМелисса has a reputation beyond reputeМелисса has a reputation beyond reputeМелисса has a reputation beyond reputeМелисса has a reputation beyond reputeМелисса has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Монохромний квітник

Інночко, дуже цікава задумка. Така британсько-патріотична. Не знаю, чи ризикнула я б зробити таке у себе. Боюсь монохромності. А надто білих і червоних кольорів. Але теоретично було дуже цікаво погратися з сортами.

Для мене важливо утримати задану гаму протягом ранньої весни та восени, коли більшість багаторічників не цвіте. З цієї точки зору не можу відкинути примули високі, багаторічні айстри та хризантеми (наприклад, Хризантема червонувата Duchess of Edinburg ), грунтопокривні троянди. Безперечно, червоноквіткові цибулькові

З квітучих багаторічників можу додати Мак східний, родовик (Sanguisorba ), астильба Younique Carmine, Montgommery, Red Sentinel, астранція (сорти), флокс мітельчастий типу Orange Perfection.
З низькорослих кущів Вейгела квітуча Monet або, можливо Red Prince, сорти типу Minor Black мають темне червонясте листя протягом сезону, Лапчатка (курильський чай) Red Ace, Бадан серцелистный Pinneberg

Хоч Олег проти трав, але мені здається, що триматимуть протягом сезону і колір, і форму Імперата та однорічний Pennisetum glaucum

---------- Post added at 10:22 ---------- Previous post was at 09:50 ----------

Можливо, варто мати на увазі хвойні, які в певний період мають умовно-пурпурові відтінки: Кипарисовик притупленный Pygmaea, ялина Picea abies Push (карликова форма, червоні шишки), ялівець Juniperus horizontalis Limeglow в період вегетаціі золотисто-зелений, в осінньо-зимовий – бронзовий.
Мелисса вне форума  
Пользователь сказал cпасибо:
Merina (24.11.2011)