Показать сообщение отдельно
Старый 19.11.2011, 11:24   #7
wernner
Местный

Поблагодарили 707 раз(а) в 291 сообщениях
wernner is a splendid one to beholdwernner is a splendid one to beholdwernner is a splendid one to beholdwernner is a splendid one to beholdwernner is a splendid one to beholdwernner is a splendid one to beholdwernner is a splendid one to beholdwernner is a splendid one to behold
По умолчанию Re: Утепление домов

Цитата:
Сообщение от кейн Посмотреть сообщение
" и тут Остапа понесло" Уважаемый Вернер, .. У меня тож идея солнечные батареи втулить вместо металлочерепицы ..............
літом перебуваючи в м. Несебр ( Болгарія) я звернув увагу на "бляшанки" на криші будинків ( по зовнішньому вигляду будинків - видно що власники далеко не олігархи) - я теж спочатку подумав що сонячні батереї, а ні.... виявилось що " бляшанки"- сонячний водонагрівач !!!
в Стокштадті ( Німеччина) особисто користувався гарячою водою з такого водонагрівача- (у власності на жаль поки-що такого немаю)
щоб сказати більше, ось -
Ви просили КПД більше 50 % -
Ось ;-Типи коллектора : Плоский солнечный коллектор( Номинальный КПД η0 72-75 )Вакуумный солнечный коллектор с тепловыми трубками (Номинальный КПД η0 60-65 ) Пластиковый солнечный коллектор (Номинальный КПД η0 50- 60)
і недорого!!!
-------------------------------------------------------------------------------ї
інший шлях теж не оліархічний :-
- найбільш теплоємна речовина в природі - вода
( чому вода невідомо;особиста моя думка- що вода жива - тобто структуризована має память, а щоб цю структуру зруйнувати - потрібно додатково забрати кількість теплоти з тіла)
придивіться на фото : перед будинком басейн ( резервуар, озеро - як хочете так і називайте)- чим не акумулятор тепла :вдень нагрілась- вночі охолола
- навіть якщо зверху лід топід льодом - вода при 0 градусах ане мінус 20-30 морозу- а це додатковий "обігрів"

Последний раз редактировалось wernner; 19.11.2011 в 11:32.
wernner вне форума  
Пользователь сказал cпасибо:
Розочка (09.12.2011)