Доброго всім дня! Мене звати Тоня. Мені 28 р. Я живу в Тернопільській обл. недалеко від знаменитого містечка Почаїв. Сім'я в мене невелика - чоловік і 3-є дітей.5 років назад ми з чоловіком злізли з 3-го поверху і пішли в село освоювати ази с/г життя. Захотілось дихати без газів, пити воду без хлорки і дітям молоко без пальмової олії.

Купили будинок з ділянкою 60 соток з невеликим садом (12 яблунь, 5 горіхів і до 15 дрібних слив, вишень і т.д.). Зараз освоїлись, втягнулись, тримаємо корову, кози і кури. Пробували багато чого, але вирішили зупинитись на мінімумі і займатися рослинництвом. Земля жесть - полоса піску, далі громіш з крейдою і кременем, а копнеш на штик лопати - чистий, жовтий пісочок. Перші роки в основному займались ремонтом дому (йому 50р.). Цього року посадили ремонантну малину, троянди, полуницю і кілька кущів десертного винограду. Дуже люблю квіти садові і кімнатні. Ми шукаємо способи заробітку з землі й тому пробуємо все.
На днях підключили і-нет я випадково знайшла цей форум і вирішила поповнити ваші ряди тільки з маленькою поправкою: "Восстановим озоновый слой на 60-ти сотках!