Цитата:
Сообщение от Викса
wernner, опасный вы сосед, опасный   . Я читаю о ваших экспериментах и не могу понять главного  - а зачем вы все это проделываете? Какова цель?
|
вітаю!
ну ось в одного товариша прочитав інфу: люди сапають і сапають а сльози капають капають..... не хочу працювати коли можна думати....
росла у мене на городі берізка ну зарослями , ну не потрібна вона мені, що мені брати сапу, лопату і гоняти її по ділянці. я пішов іншим шляхом вичитав її слабі сторони.... і чесно переміг- ні берізка в гроді ,є ну може штук десять але вона мені погоду не робить.
інший випадок : на початках діяльності ріс хвощ так той зовсім завал повний : можете уявити не грядка а щетина, хоч заготовляй сировину і здавай в пункти прийому. знову прочитав про нього: перевірив кислотність ділянки - 4.5 !!! залив рік тому 300 кг вапна - кислотність стала 6,7 - хвощ почорнів і пропав. тепер ось ця( звездчатка)мокриця бурян супер - ви попробуйте кріп вирощений в мокриці такого аромату я не зустрічав ( кріп при цьому інтенсивно виділяє фітонциди та ін. щоб пригнітити конкурентів та набуває неповторного аромату і смаку.) а який соковитий
ну ось про небезпечного товариша "wernnerа".

а про осот :ситуація така що багато бур'янів встигають вирости після збору овочів до настання заморозків. щоб цього не сталось висівають сидерати. но існують кращі- сильніші агресори тіж самі буряни- при вирощуванні післяжнивного сильного буряна в монокультурі - всі решту бурянів баготорічників,буде понищено. а мороз знищить монокультуру. весною ми отримаємо як не понищені так обездолені корені багаторічників, які будуть хилі і нікудишні. врезультаті висіяний весняний сидерат добє всі буряни і овочам залишиться тільки "паратизувати" на грядці викачуючи поживні елементи одноосібно.
- при данім методиці так як
осот огородній то його можна того :ням - ням

методика одна: щоб не копати, не сапати, не раундапити... і отримати той же самий результат що і копати і сапати і хімію виливати...
(Р.С. а буряк і той ріс у зарослях ( 6 спарених рядків) і нічого біля 300 кг зібрав, агроприйоми : посадив, прикидав мульчу, повимикав на їду лишні, скільки кучками микав все літо ого-го...). овочі зберігаю: з горіхів листя в яму в середину буряк+ картоплю+ моркву так три кучки. морква досі рядок ( ну мішок десь) росте- їдять потроху шкідники.)