Цитата:
Сообщение от садовник
начнём переписывать учебники? 
зы. беризка не выводится если её не чипать, а ещё больше разрастается и осваивает новые территории... да и семена она образует очень исправно, коими так же исправно и сеется..  уж поверьте.. в курсе! а вот раундап выводит её таки да.. 
|
я написав з власного досвіду. насіння я бачив берізки спробува висіяти жодне не зійшло ( ради експерименту спробуйте ). коли територія занята то берізка не дуже і розгуляється. перевірте кислотність грунту - слабокислі грунти длянеї саме те, в мене грунт кислотність 6,7.
в будь якому випадку рахую що хімія від лінощів вивчати інші методи, найпростіше залив раундап а потім їж продукти розпаду раундапа. чи може отрута в другі світи зникає, на городі вона , на городі. а ще тупіше брати лопату і гоняти бурян по городі ніколи бурян не переможете. боронь боже захворіли, прийшли через місяць а бурян по пояс. тут треба навчитись співіснувати, і використати бурян в свою користь. ( про берізку та тому подібне можем поговорити в темі бурян)
придивіться на луки, поля - адже не всюди є даний бурян десь він є десь немає,а в деяких місцях ніколи не буде..