Показать сообщение отдельно
Старый 24.10.2011, 14:21   #249
Leslie
Местный

Поблагодарили 2,993 раз(а) в 634 сообщениях
Leslie has a reputation beyond reputeLeslie has a reputation beyond reputeLeslie has a reputation beyond reputeLeslie has a reputation beyond reputeLeslie has a reputation beyond reputeLeslie has a reputation beyond reputeLeslie has a reputation beyond reputeLeslie has a reputation beyond reputeLeslie has a reputation beyond reputeLeslie has a reputation beyond reputeLeslie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Малый бизнес

Цитата:
З огляду на те, що ...
ха-ха-ха.

Цитата:
- введено відсоткову ставку єдиного податку: ... 5% від доходу – без сплати ПДВ (у діючому законодавстві така норма відсутня);
м-да. это немножко больше, чем 86 грн получается...

Цитата:
- скасовано обмеження відносити на витрати платника податку на прибуток витрати на придбання товарів (робіт, послуг) у фізичних осіб – платників єдиного податку;
т.е. заказчики смогут на мои услуги потратить на 20% меньше. И раз уж такое дело, то я могу с чистой совестью поднять цены на те 5% из предыдущего пункта?

Цитата:
- надано фізичним особам – платникам єдиного податку право реєструватись платниками ПДВ;
право, яке буде перетворено у обов'язок?...
Чи вигідно мені бути платником ПДВ, якщо я надаю послуги у чистому виді? Адже у мене майже немає витрат. (Хіба що електроенергія... )
Leslie вне форума