Показать сообщение отдельно
Старый 01.08.2011, 14:23   #98
трохи снігу
Местный

Поблагодарили 2,062 раз(а) в 416 сообщениях
трохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Сад Інни (Merina) з Івано-Франківська

Цитата:
Сообщение от larissa Посмотреть сообщение
с критикой не согласна надо подождать пару-тройку лет...когда туи сомкнуться...будет сплошная стена...
туї не призначені для суцільних стін. для цього я інші рослини. в удольфа такий прийом використовується дуже часто, а в наших форумчан подібне я бачив лише в садовника:

https://plus.google.com/photos/10067...08708236444658

я думав чому удольф використав в лурі гаден саме туї, і вирішив що 1) без огорожування живоплотом тут справді було не обійтися 2) стрижений вікторіанський жипопліт посеред хай-теку мілленіум парку виглядав би як мінімум претензійно. тому був вибраний по контрасту варіант "дешево і сердито" - туї в каркасі з простенького стального профілю. самі по собі ці компоненти огорожі виглядають незрозуміло, а разом - дуже навіть нічого. можливо що, в першу чергу, за рахунок незвичайності, - до того я туй в каркасі ніде не бачив )

---------- Post added at 13:23 ---------- Previous post was at 13:21 ----------

Цитата:
Сообщение от larissa Посмотреть сообщение
там все нормально ... это кусты еще маленькие и не разрослись... по схеме посадки там на многолетники место не предусмотрено... если засадить при таких посадках между розами многолетники... розы будут болеть...
вас, любителів троянд, мені не зрозуміти.

можливо тому що жодної троянди в мене немає. і в найближчий час - навіть не намічається. )
трохи снігу вне форума  
Пользователь сказал cпасибо:
Zaja (06.08.2018)