Цитата:
Сообщение от nadezhda
Иван, а Ольвия откуда? Думаю, что у Светличного какая-то особенная Ольвия, но мне в этом году к сожалению не досталось. А та Ольвия, кот. у меня была - ничего особенного, пришлось выкинуть
|
Надіє, доброго дня.
Ольвія, як і КЄ, Хумі Гранде, Артеміда, Ерос, Біг Бой, Німецький десерт, Гігант Джорнея, придбана мною кілька років тому у пана Кусторовського Станіслава із Шепетівки. (Була ще також Тудла, але виявилось, що "Тудла" - 1:1 Біг Бой...) Після кількох сезонів у мене склалася дуже хороша думка про Ольвію, хороша про КЄ та Біг Бой, непогана про Ерос, НД та Г Дж. Хумі мене трохи дістає тим, що велика кількість прайм-ягоди - деформована у якісь немислимі форми. Артеміда просто розчарувала надзвичайною слабкістю до гнилей ягоди...
Ще ремарка. У минулий ("мокрий") сезон Ольвія свого потенціалу не розкрила. (для таких умов найкращою виявилась Ерліглоу)
---------- Post added at 12:05 ---------- Previous post was at 11:52 ----------
Цитата:
Сообщение от AlenaM
Иван, не могли бы Вы озвучить всю десятку Ваших самых вкусных сортов? Очень интересно Ваше мнение, так как мне тоже нравиться Ольвия и согласна с Вами, что в прошлом году была она чуть слаще!
|
Олено, доброго дня.
Десятка кожного року міняється (Приходять нові сорти, міняються умови достигання - а це впливає на смак!, нарешті деяки "старші" сорти типу приїдаються...) Позаминулого сезону моєю найулюбленішою була, здається, Рожева Улюблена (самоназва - ягода близнюк ягоди Міце Шиндлер, тільки рожева-блідочервона по кольору). Минулого - Веселка. Цього року Ламбада.
Протягом сезону, по мірі достигання більш пізніх сортів, також появляються зміни...
Іванів топ-10 на цей момент:
1 Ламбада
2 Вебеніл
3 Міце Шиндлер
4 Пенсіонер Челсі
5 Клері
6 Веселка
7 Рожева Улюблена
8 Ерліглоу
9 Ольвія
10 Біг Бой
Нейтрали поки не попадають...