Цитата:
Сообщение от Нина
Так возможно у ВАс Драгана и переопыляется с Приусадебной?
|
Ні не так. Присадибна минулого року мал дати перший цвіт, але я його обірвав ще до розпускання.
Цитата:
Я грешила, что им опыляться помогают вишни, которых огромное множество.
|
Я також думаю що це вони мені "шкодять", але не знаю, чесно. Вишень кругом безліч ща післявоєнно посдки. В кінці городу закинутий колгоспний сад.
Цитата:
А по вкусовым качествам Приусадебной до Валерия Чкалова далеко.
|
Сперечатися не буду, смачно все що тобою вирощене, так я собі думаю.
Цитата:
Сообщение от черешенка
А вторая какая, вы уверенны что Дрогана?
|
Одну, я брав в Деметрі, а іншу в магазинчику на піонерській. Всі брав як Дрогану (запевняли). Було це років 15 тому я недосвідчений

, а в селі взагалі ніхто ще черешень не вирощував (померзнуть

). Взяв спочатку 1, але коли дізнався що їй треба пару, придбав другу та валєрку. Клімат і земля у нас дійсно не "черешневі", тому деревам дость тяжкувато, але та черешня яку я посадив першою родить дебелі солодкі плоди. Дрогана - 2 дрібніші з відчутною гірчинкою особливо недозрівші.
Цитата:
У нас лет пять назад рос не большой сад с сортами Дроганы желтой и Денисены желтой, и наверное случайно к ним подсадили немного Чкалова. Так вот урожаи жёлтой черешни были хорошие, а вот на Чкалове были единичные плоды.
|
Коли цвіли всі три дерева урожайність була дуже доброю

. Рекорд з Дрогани 1 - десять відер, (не зважаючи на те, що обїдено з дерева

). З інших деревець було менше, але вони і за віком були менші. Щонайменше "одиничності плодів" не було. Вже 2 роки, як не має Валери

і Дрогани опилялися самі і родять не менше (хоча через пошкодження довелося обрізати третину крони Дрогани - 1)
Цитата:
Потом сад раскорчевали, не смогли справиться с вишнёвой мухой не помогали даже обработки.
|
Перші роки черви взагалі не було. І до цього часу достатньо обробити один раз

( роблю це, коли ягоди стануть завбільшки з квасолину) перепаратом від королада (пробував різні - ефект однаковий) і чеври або зовсім немає, або "одиничні"