Тема: Злаки
Показать сообщение отдельно
Старый 03.12.2010, 11:58   #485
трохи снігу
Местный

Поблагодарили 2,062 раз(а) в 416 сообщениях
трохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond repute

я брав на американському амазоні:

http://www.amazon.com/Encyclopedia-G...1369538&sr=8-4

разом з доставкою обійшлося десь в 51$

в поліграфічному плані це найкраща книжка яку я тримав у своїх руках ( вона, насамперед, дуже важка - що свідчить про якість і довговічнісь паперу). ілюстрацій дуже багато. характеристики рослин влучні. в плані охопленння - я не знайшов, наприклад, сорту Calamagrostis acutiflora 'Waldenbach', може бути що це новий сорт, а книга вийшла в 2007 р. можливо що нема і якихось міскантусів - нові сорти з"являються щороку.

в книжці майже 500 ст., перша половина оглядово охоплює різні аспекти природи і використання злаків, друга присвячена опису видів та сортів.
трохи снігу вне форума   Ответить с цитированием
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
borilena (03.12.2010), corableva (05.12.2010), иветта (03.12.2010)