Показать сообщение отдельно
Старый 31.08.2025, 15:09   #152
Марічка
Местный

Поблагодарили 3,777 раз(а) в 569 сообщениях
Марічка has a reputation beyond reputeМарічка has a reputation beyond reputeМарічка has a reputation beyond reputeМарічка has a reputation beyond reputeМарічка has a reputation beyond reputeМарічка has a reputation beyond reputeМарічка has a reputation beyond reputeМарічка has a reputation beyond reputeМарічка has a reputation beyond reputeМарічка has a reputation beyond reputeМарічка has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Вредители и болезни декоративных

Вибачте, але це знову я із своїми жоржинами. Так виглядає коренева шийка жоржин, які я весною придбала в відомому інтернет магазині. Я їх не ділила, не різала ( бо були надто присушені і чахлі, щаслива була, що вижили) На цьому місці попередньо жоржини ніколи не росли. Зараз цвітуть і навіть всі по сорту, але… але… це ж бактеріальний рак? ( чи як воно то Dahlia leaf gall на рідну перекладається) жоржина з попередньої сторінки теж була з того ж ім. То получається голандці шлють увесь свій непотріб? Бо здається всі вісім придбаних рослин посаджених в різних місцях видають отакоє…
Марічка вне форума   Ответить с цитированием