Тема: Глициния
Показать сообщение отдельно
Старый 24.06.2025, 13:30   #1222
садовник
Super Moderator

Поблагодарили 82,040 раз(а) в 25,834 сообщениях
садовник has a reputation beyond reputeсадовник has a reputation beyond reputeсадовник has a reputation beyond reputeсадовник has a reputation beyond reputeсадовник has a reputation beyond reputeсадовник has a reputation beyond reputeсадовник has a reputation beyond reputeсадовник has a reputation beyond reputeсадовник has a reputation beyond reputeсадовник has a reputation beyond reputeсадовник has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Глициния

Цитата:
Сообщение от Syndy Посмотреть сообщение
Доброго дня! Хто має гліцинію Blue Moon та може допомогти мені визначити чи Blue Moon у мене? Купила в садовому центрі, та щось беруть мене сумніви. Має 11 листочків в кожному листі, завивається навколо опори за годинниковою стрілкою, з ніжнього правого кута в верхній лівий. Ще не цвіте, тому іншої інформації поки немає.
На жаль цей вид вістерії не можна визначити за напрямом руху пагона та кількості сегментів у листку.
В мене є цей сорт американської вістерії. Кількість сегментів у листку не є сталим критерієм. Є і по 5, і по 9, і по 13 штук. Блу мун крутиться як за, так і проти годинникової стрілки. більшість пагонів проти.
Тому чекаємо квіток...
Відмінність...суцвіття мвють менший розмір, ніж китайська та японська вістерія. Термін початку цвітіння - кінець травня. Має три хвилі. Рясно плодоносить, якщо не срізати старі суцвіття.
садовник вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
Syndy (16.07.2025)