Тема: Гранат
Показать сообщение отдельно
Старый 29.12.2024, 01:43   #300
Akella81
Новичок

Поблагодарили 7 раз(а) в 3 сообщениях
Akella81 is on a distinguished road
По умолчанию Re: Гранат

Цитата:
Сообщение от Никола Посмотреть сообщение
Так,бачив. Про те внести ясність і розмістити свій коментар,на жаль,не зміг -не великий я мастак у Фейсбуці. Азіатський-то була його перша робоча назва,оскільки не пам"ятав із якої саме азійскої країни привіз племінник мені ті гранатини. Аби люди не плутали цей сіянець із сортом(чи формою),який блукає теренами України вже багато років під назвою Азіатський,свій сіянець тепер назвав ОЛНАТВІКС. А то в коментарі під Вашим відео вже бачив пост,в якому порівнюють Азіатський із іншим сортом щодо термінів достигання. Наразі я ще і сам для себе не визначив цього. У другій декаді вересня його можна було споживати по смакових якостях,хоча бордового кольору зерна набрали в третій декаді вересня-третій декаді жовтня,залежно від освітленості і черговості хвиль зав"язування гранатин. І це при тому,що цей сіянець суттєво пригнічується великим кущем Кримського полосатого із південного боку. По свому не досить великому досвіду вирощування деяких субтропічник культур бачу,що інжир,сорти гранатів на моїй ділянці сталих показників якості,термінів дозрівання,морозо і зимостійкості набувають після третього врожаю,коли зміцніє коренева система і накопичиться деяка кількість багаторічної деревини. То ж плекаю надію,що з роками термін дозрівання і смакові якості цього сіянця будуть покращуватись. Але час розставить крапки над Ї.
Доброї ночі!
Дякую вам за таку розширену відповідь!
Сподіваюсь цей сіянець в майбутньому порадує вас і вашу родину своїми характеристиками! А також сподіваюсь що матеріал цього сіянця пройде випробування часом і розповсюдиться в садках інших любителів цієї культури, щиро бажаю цього! Головне щоб всі були живі-здорові!

Дуже шкода що ви не змогли залишити свої коментарі в публікації щодо цього сіянця в Фейсбуці, я думаю людям було б цікаво поспілкуватися з вами в коментарях і доповнити пост інформацією, як то кажуть, з перших вуст! Можливо рідні чи знайомі допоможуть вам розібратися в інтерфейсі Фейсбука!
Akella81 вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
Никола (30.12.2024)