Показать сообщение отдельно
Старый 17.07.2024, 15:15   #3037
sabrina
Увлеченный

Поблагодарили 956 раз(а) в 183 сообщениях
sabrina is a splendid one to beholdsabrina is a splendid one to beholdsabrina is a splendid one to beholdsabrina is a splendid one to beholdsabrina is a splendid one to beholdsabrina is a splendid one to beholdsabrina is a splendid one to beholdsabrina is a splendid one to behold
По умолчанию Re: Вредители и болезни косточковых ( персик, абрикос, черешня, вишня,слива)

Цитата:
Сообщение от NaLiKa Посмотреть сообщение
Була в садовому магазині, продавець рекламувала жіночці біопрепарат Бесткур. Почитала про нього в інтернеті, позиціонується він насамперед як препарат від сірої гнилі.
Рекомендувати не можу, бо сама не користувалась, але як варіант для розгляду. Біопрепарати ж працюють в спеку.
Пройшлася Бесткуром по своїй абрикосі як плоди почали стигнути і паралельно гнисти. Згнили на жаль усі плоди. Певно за один раз даний препарат нічого не дасть, а можливості частішої обробки в мене не було (зламався оприскувач, родичі та сусіди впевнені, що то хімією знову кроплю і виписують мені триндюлин...короче, тріпають нерви).

---------- Post added at 14:15 ---------- Previous post was at 14:03 ----------

Цитата:
Сообщение от садовник Посмотреть сообщение
з усіх фунг, що працюють по монілії , лише світч можна при спеці, принаймні так пишуть в інструкції.
Але там термін очікування на кісточкових = 20 днів, тому цій людині, що питає не підійде((( А біопрепарати вже не спрацюють (я не врятувала ні персик, ні ранню абрикосу).
sabrina вне форума   Ответить с цитированием
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
NaLiKa (17.07.2024), pacat (18.07.2024)