Показать сообщение отдельно
Старый 19.04.2024, 20:22   #409
Лена Мерлин
Фея с топором

Поблагодарили 10,067 раз(а) в 2,018 сообщениях
Лена Мерлин has a reputation beyond reputeЛена Мерлин has a reputation beyond reputeЛена Мерлин has a reputation beyond reputeЛена Мерлин has a reputation beyond reputeЛена Мерлин has a reputation beyond reputeЛена Мерлин has a reputation beyond reputeЛена Мерлин has a reputation beyond reputeЛена Мерлин has a reputation beyond reputeЛена Мерлин has a reputation beyond reputeЛена Мерлин has a reputation beyond reputeЛена Мерлин has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Сезонные работы в саду(весна,лето,осень..) - 2

Цитата:
Сообщение от садовник Посмотреть сообщение
а присипати грунтом все що виперло мона, нє?
я так і роблю з тими рослинами, що не загинули від того що оголене коріння зимувало в канадську зиму.

---------- Post added at 19:22 ---------- Previous post was at 19:18 ----------

Цитата:
Сообщение от Нина Посмотреть сообщение
Олено, це ти садила ті кущі, що їх коріння повипирало? Як що ні, то може просто їх , кущі, було зразу не правильно посаджено. Заглиблювати шийку ризиковано, треба бути впевненій, що коріння дійсно випирає грунт при правильній посадці.
Ні, то не я. Але з 15 кущів половина має таку проблему. Я зробила висновок на основі двух рододендронів, що посажені поруч, ймовірно в один і той же час, однією людиною і відповідно по одній технології. Одному пощастило і він не постраждав. А от у іншого вся корнева система на поверхні і частина куща вже врізала дуба.
І ще я посадила минулої осені хризантеми, з 6 кущів - два виперло на поверхню.

Последний раз редактировалось Лена Мерлин; 19.04.2024 в 20:54.
Лена Мерлин вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
Нина (20.04.2024)