Показать сообщение отдельно
Старый 21.02.2024, 20:51   #12
Longe
Местный

Поблагодарили 6,050 раз(а) в 1,096 сообщениях
Longe has a reputation beyond reputeLonge has a reputation beyond reputeLonge has a reputation beyond reputeLonge has a reputation beyond reputeLonge has a reputation beyond reputeLonge has a reputation beyond reputeLonge has a reputation beyond reputeLonge has a reputation beyond reputeLonge has a reputation beyond reputeLonge has a reputation beyond reputeLonge has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Городина. Розсада 2024.

Вітаю, друзі! Вперше буду вирощувати солодкі перці, добра моя подруга втравила-таки мене в цю авантюру . Та й хочеться чогось нового на ділянці. Купила насіння гібридних сортів . Оскільки місця у мене мало, буду сіяти половину з кожного пакета, друга половина залишиться на наступний рік.
Знайшла в інеті, як треба зберігати насіння перцю.

"Насіння потрібно зберігати у сухому місці з температурою повітря у 10-18° C і вологістю, не вищою за 60 %. За дотримання цих умов насіння перцю зберігає схожість близько чотирьох років. "

Тепер гадаю, як забезпечити таку температура влітку? В квартирі буває до 30 град, в холодильнику 4.... Поділіться досвідом, будь ласка, як ви зберігаєте насіння?

І ще питання, пишуть, що не любить пікіровки. Тобто, сіяти одразу в стаканчики треба, чи все ж пікіруєте?
Дяую всім, хто відповість!

Если ты чего-нибудь хочешь, вся Вселенная будет способствовать тому, чтобы желание твое сбылось... (Пауло Коэльо).
Longe вне форума  
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Galya_ya (13.03.2024), MArilka (22.02.2024)