Показать сообщение отдельно
Старый 24.08.2023, 15:13   #411
SVETTA
Местный
 
Регистрация: 21.01.2016
Адрес: Днепр
Сообщений: 652
Сказал(а) спасибо: 1,535
Поблагодарили 2,958 раз(а) в 517 сообщениях
SVETTA has a reputation beyond reputeSVETTA has a reputation beyond reputeSVETTA has a reputation beyond reputeSVETTA has a reputation beyond reputeSVETTA has a reputation beyond reputeSVETTA has a reputation beyond reputeSVETTA has a reputation beyond reputeSVETTA has a reputation beyond reputeSVETTA has a reputation beyond reputeSVETTA has a reputation beyond reputeSVETTA has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Огурчики - консервация и все такое

Цитата:
Сообщение от itskaterina Посмотреть сообщение
Мій улюблений рецепт огірків на 3л банку:
-на дно лист хрону, зонтик укропу, зубки часнику;
-плотненько укладаєм огірки до верху;
-додамо по 1 стопці кам'яна сіль не йодована, цукор, оцет;
- залити доверху кропом і залишити охолонути;
- виливаємо розсол у каструлю, закипячуєм і назад в банку
- закатали кришки, банки ставимо догори ногами під одеяло. Все :)
Помідори закриваю і зелені і стиглі так само, лише 2 стопки цукру додаю.
Будь ласка, поміряйте, скільки мл води входить у Вашу стопку. Іменно поміряйте, а не на око напишіть. Бо в мене є стопка на 100 мл і стопка на 90 мл. Обидві старі совецькі. Отакої.
__________________
Я-то блондинка, а у вас какое алиби?
Самый хороший учитель в жизни - опыт. Берет, правда дорого, но объясняет доходчиво.
SVETTA вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
Нина (30.08.2023)