Показать сообщение отдельно
Старый 26.05.2023, 11:32   #177
NaLiKa
Местный

Поблагодарили 1,580 раз(а) в 391 сообщениях
NaLiKa has a brilliant futureNaLiKa has a brilliant futureNaLiKa has a brilliant futureNaLiKa has a brilliant futureNaLiKa has a brilliant futureNaLiKa has a brilliant futureNaLiKa has a brilliant futureNaLiKa has a brilliant futureNaLiKa has a brilliant futureNaLiKa has a brilliant futureNaLiKa has a brilliant future
По умолчанию Re: Болезни роз-2 ( продолжение)

Докладаю про розу.
Поки я наважувалась таки її викопати, поставила поливати той квітник дощувалкою (до того поливала під корінь). І от після дощування роза якось пободрішала, нові листочки почали з'являтися. А я ж ще по кімнатним знаю, що павутинний кліщ змивається водою. Тому зробила два висновки: по-перше, біоакарицид мій схоже просрочений, по друге, павутинний кліщ не завжди плете отаку явновидиму павутину як на картинках в інтенеті або комусь треба купити окуляри
Обробила розу актеліком. Після цього вже пройшло кілька днів і поки політ нормальний, роза схоже оживає.
Так шо відтепер для мене всі біозахисти - то для городини. По цінним декоративним багаторічникам - тільки хімія, тільки хардкор.
Оксана365 (26.05.2023)