Показать сообщение отдельно
Старый 27.04.2023, 10:09   #1409
NaLiKa
Местный

Поблагодарили 1,455 раз(а) в 375 сообщениях
NaLiKa has much to be proud ofNaLiKa has much to be proud ofNaLiKa has much to be proud ofNaLiKa has much to be proud ofNaLiKa has much to be proud ofNaLiKa has much to be proud ofNaLiKa has much to be proud ofNaLiKa has much to be proud ofNaLiKa has much to be proud ofNaLiKa has much to be proud of
По умолчанию Re: Яблоня(сорта и агротехника)

Провела розслідування.
Нажаль, сайт Дивосада із зрозумілих причин не працює, тому опис з першоджелела - місця, де купувала дерево, немає.
Але ось шо пише Інститут садівництва Національної академії аграрних наук України:
"Осінній сорт.....
Знімальна стиглість настає у другій декаді вересня, споживча – у жовтні. В холодильній камері зі звичайною атмосферою плоди зберігаються до середини січня...."
http://sad-institut.com.ua/ru/licenz...ke_zoloto.html
Повивчала фотки та відео з Ютуба. От наче всім моє яблуко схоже на Скіфське золото, і зелене, і цяточки, і рум'янчик. Але ж сроки
Ми знімали його вже коли приморозки пішли, і воно було і за смаком і за виглядом зеленець зеленцем.
Торік був перший врожай з цієї яблуні, тож може рік був такий, що яблука не визріли. Буду спостерігати цього року, а поки прошу попереднє повідомлення сприймати не як рекомендацію сорту, а виключно як хваст "а дивіться, які яблука в мене виросли"