Re: Посіви . Закритий грунт. Рік 2023.
Сьогодні догадався поставити термометр на батарейці з проводом на килимок ,показує 40 а терморегулятор в повітрі показує на даний момент( 21година 50хв.)16,5 а бували дні що і 14градусів було. Плівка ця у мене в теплиці на столі на якому я зробив міні тепличку ,довжиною 1,8, ширина 80см ,висота 60см. Стіл ,ОСБ плита 10мм накрита простою тепличною плівкою на якій лежить коврик ,зверху коврик накрив такою ж плівкою .Працює коврик з 8.04. поставив касету з огірками ,за 4дні зійшли 90% насінин на п'ятий день вже було 45 із 45 ,вийшло 100%.Але на сьомий день зранку 3шт. впали і я вирішив підняти касету над плівкою на 2 см піднявши її на дощечки і вже до вечора в мене знову всі огірочки прийшли в норму. Виходить що потрібен якийсь терморегулятор щоб неперегрівалась коренева система рослин.
Якщо я вимкну все для перевірки скільки бере- то мене поб'ють ,морозильники холодильники і т. д. а лічильник такий що там нічого нерозбереш ,дуже багато у нього функцій.
Фольгу ні а стірудор ,пінопласт значно зменшать тепло втрати ,з металом туди краще нелізти особливи у моєму випадку ,в будці страшенний конденсат і вологість але контакти закриті спец ,ізоляцією яка продається там же. Взагалі дуже задоволений ,залишилось тільки підвести терморегулятор щоб неперегрівати кореневу систему. Запитував у продавана чим накрити цей килимок -простою плівкою ,а яка температура -(та там 25 градусів)добре що несильно збрехав але взагалі продаван залишив позитивне враження ,все розпитав і 2рази уточнив що буває рідко.
|