Цитата:
Сообщение от netalyy
На 3.5 кг 1 кг сахару.Без кісточок, ніч простояла, кипнула на маленькому вогні з утра. Тоді через кілька годин ще раз кипнула. Трохи охолонуло- откинула на друшляк. Підождала трохи. І розклала на решітки. В мене Горенья без регулятора. Тричи по 2 часа с перервами і переставляннями . Вранці ще 1-1.5ч в сушарці, зняла розклала в банки з під кави. блискуча тверда зовні, м'якенька всередині кислосолодка. Багато в інтернеті рецептів. Я так.
|
Я делала проще.Выдалила косточки,пересыпала сахаром хорошенько (на глаз) и сразу на поддоны.Не текла.Но вишня у меня мясистая,не водянистая.Получилось очень вкусно и красиво.Хоть так поесть,хоть в выпечку,запеканки.Хранится в банке под крышкой хорошо.