Показать сообщение отдельно
Старый 04.03.2023, 14:32   #76
Светлячок
Местный

Поблагодарили 7,138 раз(а) в 1,147 сообщениях
Светлячок has a reputation beyond reputeСветлячок has a reputation beyond reputeСветлячок has a reputation beyond reputeСветлячок has a reputation beyond reputeСветлячок has a reputation beyond reputeСветлячок has a reputation beyond reputeСветлячок has a reputation beyond reputeСветлячок has a reputation beyond reputeСветлячок has a reputation beyond reputeСветлячок has a reputation beyond reputeСветлячок has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Посіви . Закритий грунт. Рік 2023.

Цитата:
Сообщение от may Посмотреть сообщение
Вам треба визначитись, для чого садити томати: для консервації, поїсти, зробити томатний сік.

У мене було багато сортів на початку, зараз поменшало. Наприклад для поїсти лишаю чері жовті і помаранчеві, усі сорти що були; для салатів звичайні по декілька: жовті, червоні, рожеві, помаранчеві. Томатний сік не робимо, тому одразу відкинули усі зелені - вони дуже швидко псуються, поїсти не встигаємо, а сік не робимо. Є на смак зелені цікаві, але не настільки щоб їх лишити. Чорні лишились тільки Пол Робсон і Чорний принц для салатів. Для консервації сливки червоні і жовті невеликі (десь до 80-100 грам) і коктейльні.
Я цей рік посадою 20 гібридів. З них 5 черрі.
Все ж таки для заморозки вони ідеальні.
Раз на 5 років мене прориває і я накупляю новинок щоб спробувати.
Але хочеться хоча б пару років без томатів. Бо грунт в мене хворенький
Светлячок вне форума  
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
NaLiKa (05.03.2023), Observer128 (24.03.2023), Ирина X (07.03.2023)