Показать сообщение отдельно
Старый 27.02.2023, 08:53   #678
садовник
Super Moderator

Поблагодарили 82,040 раз(а) в 25,834 сообщениях
садовник has a reputation beyond reputeсадовник has a reputation beyond reputeсадовник has a reputation beyond reputeсадовник has a reputation beyond reputeсадовник has a reputation beyond reputeсадовник has a reputation beyond reputeсадовник has a reputation beyond reputeсадовник has a reputation beyond reputeсадовник has a reputation beyond reputeсадовник has a reputation beyond reputeсадовник has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Стимуляторы и регуляторы роста растений

Цитата:
Сообщение от Люд.а Посмотреть сообщение
А час експозиції підкажіть, будь ласка.
Чого саме? І для чого? Живці, насіння?

---------- Post added at 07:03 ---------- Previous post was at 07:00 ----------

Цитата:
Сообщение от Nic-олаевна Посмотреть сообщение
От що, так у "народні забавки" я не вірю. Мед не перевіряла, а гумати колись використовувала. Ну, таке....Можливо, багато чого залежить і від якості гумата, і що саме вкорінюємо. Якщо треба швидко і надійно, то це хімія.
Багато є в інтернеті порад і навіть відео з алоє, бананами, картоплею і т.д. для вкорінення. Мені з тим всім гратися не дуже хочеться.
Про картоплю і банани нє в курсах...а от про гумат та мед, а також сік ферментованного алое знаю багато. За 40 років стажу, багато чого перевірив. І це не балачки. З цими розчинами працюють наукові установи, це так ремарка..

---------- Post added at 07:53 ---------- Previous post was at 07:03 ----------

Я вже раніше писав на форумі, які саме стімулятори найкращі. Свого часу мав дослідницьку роботу з виявлення придатної речовини для стимулювання проростання та вкорінювання.
Так от найкраще використовувати препарати, що мають у складі гіберелову кислоту ГКз...але це шаленний дефіцит. Подібні дослідження робили різні наукові установи в Україні в 90-х роках.
садовник вне форума   Ответить с цитированием
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
NaLiKa (27.02.2023), Еена (27.02.2023), Елка (28.02.2023), Люд.а (27.02.2023)