Показать сообщение отдельно
Старый 17.02.2023, 11:59   #58
NaLiKa
Местный

Поблагодарили 1,455 раз(а) в 375 сообщениях
NaLiKa has much to be proud ofNaLiKa has much to be proud ofNaLiKa has much to be proud ofNaLiKa has much to be proud ofNaLiKa has much to be proud ofNaLiKa has much to be proud ofNaLiKa has much to be proud ofNaLiKa has much to be proud ofNaLiKa has much to be proud ofNaLiKa has much to be proud of
По умолчанию Re: Посіви . Закритий грунт. Рік 2023.

Я роблю з туалетним папером. З плотного целофану вирізаю смужку, ширина якої дорівнює ширині рулону туалетного паперу, довжина яка потрібно. Потім на цю целофанку розкатую папір, а вже на нього клеєм ПВА клею насінинки. Відстань від верхного краю десь сантиметр. Чекаю, щоб трохи підсохло і скручую целофаном назовні, туалеткою з насінинами всередину. Скріпляю (канцелярською резинкою, під яку підсовую картонку з назвою, але це недосконалий метод, картонка розмокає, треба щось інше придумувати) і ставлю в стаканчик, або будь-яку зручну емність з водою отим краєм, з якого насінинки в сантиметрі, догори. Вода не повинна доходити до верха равлика знову ж таки десь на сантиметр. Ще роблять равлики з землею, але я так не робила. За моїми спостереженнями, в равликах насіння сходить повільніше, ніж в землі, в мами томати гноми в ящичках з землею зішли на третій день, мої в равлику вже п'ятий не вилазять, а насіння з одного помідора. Але якщо нема місця для пророщування в землі, то маємо шо маємо.
І, доречі, цибулю я так не вирощувала, тільки помідори в тому році, і ось цього ще посіяла так перці і бакли.
divenes (19.02.2023), Moroz (20.02.2023), Елка (17.02.2023), Люд.а (18.02.2023)