Показать сообщение отдельно
Старый 24.01.2023, 15:12   #23
Tata_
Местный

Поблагодарили 2,869 раз(а) в 432 сообщениях
Tata_ has a reputation beyond reputeTata_ has a reputation beyond reputeTata_ has a reputation beyond reputeTata_ has a reputation beyond reputeTata_ has a reputation beyond reputeTata_ has a reputation beyond reputeTata_ has a reputation beyond reputeTata_ has a reputation beyond reputeTata_ has a reputation beyond reputeTata_ has a reputation beyond reputeTata_ has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Посіви . Закритий грунт. Рік 2023.

Цитата:
Сообщение от Ирина X Посмотреть сообщение
Питання в студію: де узяти тепло, якщо будинок на електриці? Вдома зараз 14-16 за умови електрики 2години на 6-8 відсутності.
В мене було теж саме питання. Був графік 1,5/7-8 годин, тобто світло давали лише на 3 -4 години на добу порціями до 2-х годин. Тепла нема, взагалі. Першу партію пророщувала в духовці. Поставила на решітку плошки з насінням, на дно велику керамічну чашку з кип'ятком, випаровується і остиває не швидко, по суті баня. десь на 4 часа взагалі гарно, а потім воду міняла, але в мене є газова плиточка маленька. Не бігала б я з цими квітами, але на кінець травня готуюсь на участку приймати купу гостей, то треба квіти щоб були вже гарними. Як буду досвічувати, поки не знаю. Якось буду
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Marta (25.01.2023), NaLiKa (24.01.2023), людок (15.02.2023)