Показать сообщение отдельно
Старый 09.09.2022, 16:37   #975
Tata_
Местный
 
Аватар для Tata_
 
Регистрация: 18.04.2016
Адрес: Kiev
Сообщений: 507
Сказал(а) спасибо: 4,660
Поблагодарили 2,869 раз(а) в 432 сообщениях
Tata_ has a reputation beyond reputeTata_ has a reputation beyond reputeTata_ has a reputation beyond reputeTata_ has a reputation beyond reputeTata_ has a reputation beyond reputeTata_ has a reputation beyond reputeTata_ has a reputation beyond reputeTata_ has a reputation beyond reputeTata_ has a reputation beyond reputeTata_ has a reputation beyond reputeTata_ has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Сушим урожай

Цитата:
Сообщение от vitaya Посмотреть сообщение
Перетерла виноград через сито, тепер кип'ячу-випаровую, потім змішаю з пюре яблучним і в сушку, буде яблучно-виноградна пастила.
а може робив хтось пастилу з самого лише винограду?
В інтернеті бачила рецепти, але щось сумніваюсь, я вже з обліпихою гралась тиждень, а вона все одно до рук липне, потім терпець урвався - зробила козинаки з кунжутом.
Не хочеться на ті самі граблі ще раз наступати))
Я робила з самого винограду, висушить неможливо, липне, від пергаменту не відстає. Правильно пише Rishulya, потрібен компаньйон з пектином. Думаю, що пропорцію теж треба підібрати так, щоб більше яблука було. Я робила яблуко/малина, приблизно 2 частини яблука на одну частину малини, сохло довго, але вийшло гарно.
__________________
Я Татьяна
https://photos.app.goo.gl/VMuBINuE9wiBzjYL2
Tata_ вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
vitaya (10.09.2022)