Цитата:
Сообщение от vitaya
Перетерла виноград через сито, тепер кип'ячу-випаровую, потім змішаю з пюре яблучним і в сушку, буде яблучно-виноградна пастила.
а може робив хтось пастилу з самого лише винограду?
В інтернеті бачила рецепти, але щось сумніваюсь, я вже з обліпихою гралась тиждень, а вона все одно до рук липне, потім терпець урвався - зробила козинаки з кунжутом.
Не хочеться на ті самі граблі ще раз наступати))
|
Я робила з самого винограду, висушить неможливо, липне, від пергаменту не відстає. Правильно пише Rishulya, потрібен компаньйон з пектином. Думаю, що пропорцію теж треба підібрати так, щоб більше яблука було. Я робила яблуко/малина, приблизно 2 частини яблука на одну частину малини, сохло довго, але вийшло гарно.