Показать сообщение отдельно
Старый 28.08.2022, 21:44   #406
язичник
Местный
 
Регистрация: 11.09.2011
Адрес: Буча Київська обл.
Сообщений: 3,167
Сказал(а) спасибо: 2,193
Поблагодарили 6,257 раз(а) в 2,417 сообщениях
язичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Огурчики - консервация и все такое

Цитата:
Сообщение от утя Посмотреть сообщение
Все це зробила. І заливала під кришечку рівненько, і бульки трясла-випускала, ті, що знизу. В тому і справа. Шоб зберегти огірки, напевно таки зніму кришку і додам россолу. Мені це не подобається.
Вимочувати бажано до однієї години при маринуванні. При тривалішому вимочуванні огірки пом'якшуються і їм вже нічого не допоможе. Квашені огірки і кабачки не вимочуються але бажано додати трохи тархуну або естрагону. У банках квашені огірки і кабачки однакового смаку і однакової твердості не залежно від того, чи вони повністю в росолі, чи частково над росолом. Падіння рівня росолу не впливає на якість збереження консервації. Рівень твердості квашених огірків і кабачків у великій мірі залежить від сорту
язичник вне форума   Ответить с цитированием
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Marta (03.09.2022), Нина (30.08.2022), утя (29.08.2022)