Показать сообщение отдельно
Старый 24.08.2022, 09:09   #737
vitaya
Местный
 
Аватар для vitaya
 
Регистрация: 10.08.2011
Адрес: Київ
Сообщений: 2,060
Сказал(а) спасибо: 3,993
Поблагодарили 10,309 раз(а) в 2,133 сообщениях
vitaya has a reputation beyond reputevitaya has a reputation beyond reputevitaya has a reputation beyond reputevitaya has a reputation beyond reputevitaya has a reputation beyond reputevitaya has a reputation beyond reputevitaya has a reputation beyond reputevitaya has a reputation beyond reputevitaya has a reputation beyond reputevitaya has a reputation beyond reputevitaya has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Варенье, повидло и джемы

Цитата:
Сообщение от Kalina Посмотреть сообщение
Нарешті дочекалася врожаю з райки для варення. Такого, цілими яблучками з хвостиками. Все наче починалося добре. Наколола, залила сиропом, витримала добу. Почала кип'ятити а вони розварилися в мить(((. В чому ж секрет цих цілих яблук?
Скільки кипіли?
Може трішки перестиглі яблучка?
Варила цукати з літніх яблук. Так деякі розварились, а ті що зеленіші шматочками залишились. Але я не кип'ятила, а лише підігрівала сироп. З першими бульками виключала.
З розварених вийшла пастіла смачна ;)
__________________
Віта
vitaya вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
Kalina (28.08.2022)