Тема: Тюльпаны-2
Показать сообщение отдельно
Старый 29.04.2022, 22:24   #170
Оксана365
Увлеченный

Поблагодарили 1,689 раз(а) в 203 сообщениях
Оксана365 has a reputation beyond reputeОксана365 has a reputation beyond reputeОксана365 has a reputation beyond reputeОксана365 has a reputation beyond reputeОксана365 has a reputation beyond reputeОксана365 has a reputation beyond reputeОксана365 has a reputation beyond reputeОксана365 has a reputation beyond reputeОксана365 has a reputation beyond reputeОксана365 has a reputation beyond reputeОксана365 has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Тюльпаны-2

Цитата:
Сообщение от Олеся Ивановна Посмотреть сообщение
В мене цього року майже всі тюліки,які були висаджені в корзинки склеїли ласти і зогнили....перший раз таке!це тільки у мене так і головне чому?
Цибульки були не хворі ,садила ,як палагається!і от таке....головне дивлюсь на садочок ,щось мало тюліків,а сьогодні перекопувала і накопала корзинок...
В мене деякі куртинки тюльпанів сильно пошкоджені, а деякі з"їдені взагалі в землі - слимаки (здохли б вони ще маленькими). В цьому сезоні нових тюльпанчиків немає, але куплені на розпродажах в Флоріумі 3 роки поспіль були ідеального здоров"я, хоча пересорт траплявся. Може ваші цибулинки теж спочатку погризла та напасть, а потім рештки згнили?
Оксана365 вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: