Показать сообщение отдельно
Старый 26.11.2021, 22:08   #3
язичник
Местный

Поблагодарили 6,257 раз(а) в 2,417 сообщениях
язичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Коронавирус. Симптомы, течение болезни, мифы и вакцинация.

Цитата:
Сообщение от Городовой33 Посмотреть сообщение
Хворіли в минулому році (жовтень) в серпні цього року всі зробили 2прививки корона вак тепер все з початку але з 5 сильно хворіють двоє ,новий різновид корона вірусу більш заразний- мутаціям невидно краю.
У мене три сім'ї добрих знайомих взагалі не хворіли на коронавірус, хоча всі постійно серед людей. А після вакцинації одна сім'я вся перехворіла з середнім перебігом, а в другій сім'ї тільки старший сопливив пару днів. Це я до того, що вирішальним є природній імунітет. А щоденно гарна миска борщу з добрячим зубком часнику добре сприяє підтримці імунітету і вберігає від різних шкідливих паразитів, які виділяють токсини, чим дуже знижують імунітет

---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:05 ----------

Цитата:
Сообщение от садовник Посмотреть сообщение
Так и должно быть...вирус новый...ещё не устаканился...
Іспанка лютувала близько тринадцяти років. А потім просто зникла
язичник вне форума  
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
apple1210 (27.11.2021), Астарта (14.12.2021), жужички (11.12.2021)