Тема: Шелковица
Показать сообщение отдельно
Старый 17.06.2021, 13:30   #22
Никола
Местный

Поблагодарили 9,442 раз(а) в 1,393 сообщениях
Никола has a reputation beyond reputeНикола has a reputation beyond reputeНикола has a reputation beyond reputeНикола has a reputation beyond reputeНикола has a reputation beyond reputeНикола has a reputation beyond reputeНикола has a reputation beyond reputeНикола has a reputation beyond reputeНикола has a reputation beyond reputeНикола has a reputation beyond reputeНикола has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Шелковица

За багато років я куштував багато сортів шовковиці. Різної. От чи Ви бачили білу шовковицю з ягодою за розміром великого пальця не маленької чоловічої руки і медовим смаком? Пальці і губи злипаються від цукрів,але баланс кислот урівноважує і придає ягоді неймовірний смак. Як би куштував щось смачніше,то,звісно,не шукав би тих людей. Все пізнається в порівнянні.

---------- Post added at 13:30 ---------- Previous post was at 13:22 ----------

Цитата:
Сообщение от язичник Посмотреть сообщение
У мене неподалік росте у людей біла шовковиця. Врожайна- чоловічих суцвіть майже нема. Ягоди середнього розміру. Смак-,,губи злипаються від солодощів". Можу нарізати живців, коли скажете. І ягід на пробу надіслати або клацнути світлину. Є ще сортова ,,Галина''- крупноплідна, трохи пріснувата, росте до трьох метрів, а по мірі дозрівання ягід гілки майже лягають на землю. Ще є ,,Побиванка''- ягоди середні з приємним смаком. Плодоносить до початку жовтня
Вельми вдячний за відгук. Остання мене зацікавила довгим періодом плодоношення-для внуків саме те. Із-за різних гуртків і тренувань у них не завжди є можливість "вчасно" приїхати.
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Akella81 (19.06.2021), Татьяна1973 (17.06.2021), язичник (17.06.2021)