Показать сообщение отдельно
Старый 30.04.2021, 08:42   #559
Калинович
Освоившийся
 
Регистрация: 14.02.2019
Адрес: Івано-Франківськ
Сообщений: 75
Сказал(а) спасибо: 140
Поблагодарили 142 раз(а) в 43 сообщениях
Калинович has a spectacular aura aboutКалинович has a spectacular aura about
По умолчанию Re: Пасхальный кулич, творожная пасха и пр.

Ще хочу поділитись рецептом Сирної паски із Західної України. Коли ви купує кисломолочний сир, то не завжди впевнені в його якості, а в цьому рецепті буде усе ідеально і дуууже смачно!
Сирна паска "Вишукана". Одразу попереджаю, що Паска ця готується трохи незвично, але результат вражає.
Добре змішати:
-1,5 літри домашнього молока
-0,5 літри домашньої сметани
-6-7 яєць
Цю суміш варити 2 години на маленькому вогні в товстостінній каструлі. Викласти масу в марлю, складену в 2 шари, потім на ніч під гніт.
Сир змолоти в комбайні (або 2 рази перемолоти на мясорубці), додати:
-1 ст. пудри
-1,5 пачки (300 гр) масла
Знову збити в комбайні, поділити на 2 частини
До І половини додати тертий лимон, родзинки
До ІІ половини - какао, подрібнені горіхи
Форму застелити харчовою плівкою, викласти спершу І масу, потім ІІ, покласти в холод. Коли добре застигне, перевернути форму, вийняти пасочку
Переваги такої сирної пасочки - надзвичайний і вишуканий смак
Недоліки- її виходить не так вже і багато (в мене 2-літровий банячок) і те, що зберігати її треба постійно в холоді. Але повірте мені, що довго зберігати вам її не вдасться.

Последний раз редактировалось Калинович; 30.04.2021 в 10:01.
Калинович вне форума   Ответить с цитированием
13 пользователя(ей) сказали cпасибо:
flowerss (30.04.2021), kravconok (30.04.2021), NaLiKa (30.04.2021), PAV-16 (30.04.2021), SVETTA (30.04.2021), Деметра (01.05.2021), Долорес (02.05.2021), мрійниця (01.05.2021), намир (04.05.2021), Олеся Ивановна (30.04.2021), пятница (14.04.2022), утя (30.04.2021), Фламинго (09.05.2021)