Показать сообщение отдельно
Старый 24.03.2021, 09:57   #487
Ewa
Местный

Поблагодарили 4,615 раз(а) в 478 сообщениях
Ewa has a reputation beyond reputeEwa has a reputation beyond reputeEwa has a reputation beyond reputeEwa has a reputation beyond reputeEwa has a reputation beyond reputeEwa has a reputation beyond reputeEwa has a reputation beyond reputeEwa has a reputation beyond reputeEwa has a reputation beyond reputeEwa has a reputation beyond reputeEwa has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Перчики чили

Цитата:
Сообщение от Shishito Посмотреть сообщение
Доброго дня. Порадьте будь-ласка дієві способи пригальмувати ріст (розвиток) розсади, можливо з власного досвіду, бо скоро зацвіте. Температура?
Олександр, в яких емкостях росте ваша розсада, це стаканчики 200мл, чи вже півлітрові стакани (пакети для розсади)?
Моя розсада теж вже велика, але поки що в стаканчиках 200мл. Планую спочатку розсадити по півлітрових стаканах, поставили в ящики і в середині квітня виносити розсаду на двір вдень в сонячну погоду, не з ранку, бо вже треба буде закаляти перець), на вечір забираю додому. А коли погода пасмурна, то розсада може стояти собі в ящиках в коридорі, там у мене світла не багато, але за день- два нічого не станеться. Якщо є теплиця під плівкою або полікарбонатом, то можна з середини квітня там поставити ящики із розсадою (тільки не на голу землю) і залишати в теплиці до висадки в грунт.
Гострий перець не спішить цвісти, тому не хвилюйтесь з цього приводу, це солодкий перець дуже швидкий на цвітіння, тому я його і сію на розсаду пізніше.

Последний раз редактировалось садовник; 24.03.2021 в 10:15.
Ewa вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
NaLiKa (24.03.2021)