Показать сообщение отдельно
Старый 23.02.2021, 23:25   #705
Нина
Местный

Поблагодарили 24,856 раз(а) в 6,200 сообщениях
Нина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond reputeНина has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Коронавирус. Симптомы, течение болезни и мифы.

Цитата:
Сообщение от язичник Посмотреть сообщение
...вакцинація додає високі ризики ввійти в ті 74%, які постраждали від корони. Бо мені введуть контужений вірус в вакцині, а як він може проявитися- а хто зна.
Вже майже рік як я перехворів на ковід. Ніяких змін в своєму організмі не відчуваю. Я не знаю, чи гігнули мої антитіла, але поки що все добре. І нашо мені додаткові ризики зважаючи на доведену ефективність пропонованої вакцини всього 61%
Читала статью одного врача, за которым слежу в ФБ, что переболевшим короной нельзя делать прививки от нее. Суть в том, что у человека уже есть антитела к короне, а увеличение этих антител после прививки может спровоцировать разные аутоиммунные заболевания.