Показать сообщение отдельно
Старый 31.12.2020, 09:06   #78
NaLiKa
Местный

Поблагодарили 1,455 раз(а) в 375 сообщениях
NaLiKa has much to be proud ofNaLiKa has much to be proud ofNaLiKa has much to be proud ofNaLiKa has much to be proud ofNaLiKa has much to be proud ofNaLiKa has much to be proud ofNaLiKa has much to be proud ofNaLiKa has much to be proud ofNaLiKa has much to be proud ofNaLiKa has much to be proud of
По умолчанию Re: хата в Новосілці

marchello, "я вам не скажу за всю Одессу", але ми в Чернігові коли оформляли будівельний паспорт ніякого проекту для цього потрібно не було. По суті, від нас хотіли, щоб ми в масштабі на прямокутнику нашої ділянки позначили всі будівлі, теж тупо прямокутниками. Ви раніше показували приблизний план того, що збираєтесь будувати, так от десь так будівельний паспотр і виглядає. Тільки без септиків, наметів і т.п., тільки капітальні будівлі на фундаменті. Мають значення відстані. По пожежним нормам відстань між двома сусідніми житловими будинками має бути не менше 8 метрів. В нас сусідів поки що немає, тому ми повинні були відступити від межі 4,5 метри. Якщо є сусіди, то можна за домовленністю відступити менше, там пишеться якась заява і додається до будпаспорту, детально про це не знаю.

Повідомлення про початок будівельних робіт Вас ні до чого не зобов'язує, але в нас після його подачі приїжджав інспектор, дивився, чи не збудували ми чогось ДО подачі повідомлення. Якщо б так - впаяли б штраф за самобудову. Ну а після подачі повідомлення будуйтесь хоч 10 років, це вже Ваша справа.
marchello (31.12.2020), Tat_Nikol (31.12.2020), Нина (31.12.2020), язичник (31.12.2020)