Показать сообщение отдельно
Старый 30.12.2020, 23:46   #141
MixaP
Местный

Поблагодарили 6,966 раз(а) в 915 сообщениях
MixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Художественные фильмы, которые стоит посмотреть и "мыло" для отвлечься..-2

Цитата:
Сообщение от kosichka Посмотреть сообщение
Новый сериал «Эмили в Париже», в стиле «секс в большом городе», очень похож. Девочковый, красивые наряды, прекрасные фоны Парижа, интерьеры. Легкий, для хорошего настроения
Це зовсім не схоже на серіал "Секс у великому місті." І я на це був спочатку повівся - дивитися щось схоже на тих розбещених пані? Нізащо! А тут інше - не пошуки з ранку до вечора, з ким би, а потім вранці все обговорювати.
Я спочатку плювався - ну наївно ж як, пропонував дружині видалити. Там серії короткі, за два вечори переглянули. Так от, десь з 3 чи 5 серії я почав розуміти - там показали стару Європу і молоду Америку, зіштовхнулася культура, традиції, командна і індивідуальна робота, сучасні телекомунікаційні маркетингові підходи у бізнесі, ті ж знамениті коханці - усе звичайно ж на фоні Парижу (вулички, кафе, модний і красивий одяг, хоча головна героїня не дуже вдало, як мені здалося, підібрана, то ніби не її роль). Я не критик.
Рекомендую тихий, спокійний, часом веселий, часом сумний фільм, де лунали максимум постріли корків з пляшок шампанського і ЖОДНОГО жандарма чи поліцейського! Рекомендую!
MixaP вне форума   Ответить с цитированием
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Maryana (20.01.2021), Йожкинкот (04.01.2021)