Показать сообщение отдельно
Старый 26.11.2020, 14:36   #443
Shishito
Новичок

Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
Shishito is on a distinguished road
По умолчанию Re: Перчики чили

Доброго дня. Нарешті натрапив на коло "пацієнтів", схожих на себе. Перечитав усе, але все ж таки запитаю. Чи має хто досвід по вирощуванню перцю сортів Shishito, Golden Greek Peperoncini, Sweet Banana та Ancho Poblano? Оскільки досвід в агротехніці присутній, цікавить саме відмінність від загально прийнятної. Вказані сорти належать до від light mild до mild по SHU. Максимально прийнятна для мене гострота до 10 000 SHU, оскільки їм я його багато, але діти полюбляють менш пікантні. Чому запитую, бо нарешті придбав насіння та маю надію на подальшу культивацію.

Цитата:
Сообщение от desatka Посмотреть сообщение
Вот кто часто выращивает острый перец подскажите есть рекомендация при пикировке заглублять по семядоли. Но скажите, перчик отращивает на стволике между первым корнем и семядолями дополнительные корешки при заглублении в грунт?
Перець, як і помідори, дуже гарно формують бокове коріння стебла при контакті з вологою та грунтом. Я при пересадці занурюю стебло у грунт до перших листків. А якщо рослина зависока, то й глибше, обрізавши нижнє листя.

Цитата:
Сообщение от Anneko Посмотреть сообщение
Получив семена перчиков чили 29.11 решила выпавшую из конвертика семечку Guajillo замочить на проращивание, дабы не перепутать сорт - а вдруг это мне только показалось, что именно из этого конвертика)))
И только вчера, 19.12, я посадила его с наметившимся корешком в горшочек.
Для пришвидшення гермінації (рекорд 5-6 днів) я на добу замочую насіння у розчині нітрат калію + екстракт з морських водоростей (наприклад Speefol Marine SL)

До речі, хотів також запитати, чи використовує хтось добрива з екстрактом морських водоростей для живлення, які враження?

Всім гарних врожаїв!
desatka (27.11.2020)