Показать сообщение отдельно
Старый 29.10.2020, 11:19   #8
фотограф
Увлеченный

Поблагодарили 1,166 раз(а) в 250 сообщениях
фотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud of
По умолчанию Re: Что мы едим? Осторожно, еда!

Цитата:
Сообщение от netalyy Посмотреть сообщение
У меня внучок "белактозник",так я вам скажу соевое молочко совсем и недёшево и стоило и стоит.
Я начитався про нього і вчора робив З двох стаканів сої вийшло 3,5 літрів. Тільки я його ніколи не пив. Спробував і вирішив, що ніколи і не буду. Хоча на вигляд як справжнє, навіть пінка утворюється коли охолонуло. І в кавомашині взбивається піна гарна. Но на смак...от як макарони вариш і з кастрюлі запах . От таке на смак мені соєве молоко
Ще тофу зробив , на вигляд якщо не відпресоване, творог . На смак - зовсім без смаку.
Як пишуть зараз - нєосіліл щоб з'їсти те що зробив
А безлактозне молоко робиться не складно. Знав людей що робили самі. Тільки фермент, який перероблює лактозу, складно купити в маленький розфасовці.
Цитата:
Я покупала домашнего две и даже три трехлитровые банки ,так почти сыворотка одна ( не перегревала) Забросила эту идею,решив,что из магазинного будет вобще тогда с гулькин хвост.
Крім підігрівання ще від кислотності залежить. Чим кісліше, тим більше сироватки відходить. Я роблю на промисловій заквасці для сметани. При бажанні навіть можна не гріти, загусає дуже добре, і що добре при кімнатній температурі годин за 6-8. Я підігріваю сгусток потім усього десь до 45 градусів. На "тягучих" заквасках (йогурт, ряженка, сметана) смачний і не сухий виходе. Тільки сироватка довго відціджується - тягуча
фотограф вне форума  
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
iremus (11.11.2020), jull (29.10.2020), Longe (29.10.2020), АнтонинаА (01.11.2020), Долорес (02.11.2020), Нина (07.12.2020)