Показать сообщение отдельно
Старый 22.10.2020, 11:48   #1146
фотограф
Увлеченный
 
Регистрация: 20.09.2016
Адрес: Сумская обл.
Сообщений: 304
Сказал(а) спасибо: 57
Поблагодарили 1,166 раз(а) в 250 сообщениях
фотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud of
По умолчанию Re: Что мы едим? Осторожно, еда!

Цитата:
Сообщение от садовник Посмотреть сообщение
мало вероятно. прикиньте стоимость получения порошка
они золотыми будут получаться!!!!!!!!!!!!! ни один производитель не станет работать себе в убыток.
Це з оглядом на те, що вважати " молочка". От по всім маленьким крамничкам, ларьочкам, лоточкам продається "творог" по 25-30 грн, жирні " масси" з курогою по 30-35, "сметана" по 25 за кг - все з порошечка...тільки не з молочного
А великим виробникам без різниці сезонні коливання. Вони давно на свою молочку що продають, у селян молоко не купують, хіба що на переробку на сухе, може на масло. А сучасні ферми так планують, що в них весь рік надої стабільні.

---------- Post added at 10:48 ---------- Previous post was at 10:45 ----------

Цитата:
Сообщение от Alllla Посмотреть сообщение
Щодо Галичини є сумніви....наш котик шалено любить кефір, але від Галичини відмовився
Так,котики зараз балувані. Жруть тільки консерви. А я почитав якось склад, так там продуктів тваринного походження аж 4!!!!%
фотограф вне форума