Тема: Шелковица
Показать сообщение отдельно
Старый 01.09.2020, 17:08   #708
pacat
Освоившийся

Поблагодарили 477 раз(а) в 119 сообщениях
pacat is a glorious beacon of lightpacat is a glorious beacon of lightpacat is a glorious beacon of lightpacat is a glorious beacon of lightpacat is a glorious beacon of light
По умолчанию Re: Посадка шовковиці

Цитата:
Сообщение от язичник Посмотреть сообщение
Я не знаю. Тому пересаджую всі деревця і ліани віком до 3-5 років не вкорочуючи крону. Головний і обов'язковий принцип успішної адаптації дерев і ліан- якісно підживити якісною органікою
Підживлення не компенсує рослині втрату частини кореневої системи((

"Передпосадкова обрізка саджанців
Мета обрізки – збалансувати кореневу систему та крону. Адже при викопуванні саджанців – коренева система дещо пошкоджується, а крона залишається такою ж.

При весняній посадці процес розпускання листя і вкорінення саджанця йде одночасно. Важливо, щоб на етапі вкорінення крона споживала не більше вологи і поживних речовин, ніж здатні «подавати наверх» корені, які в цей період активно приживаються на новому місці. Обрізку крони роблять досить сильну. Кожну гілку вкорочують на 1/2-1/3 довжини, до сильної зовнішньої або, для горизонтальних гілок, верхньої бруньки. Видаляють гілки, які ростуть в середину крони та ті, які розташовані під дуже гострим кутом до стовбура.
"
Цитата взята із сайту Яскрава клумба

Последний раз редактировалось садовник; 01.09.2020 в 17:15. Причина: рекламирувать тут низззя!!!!!!!!!!!
pacat вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
Нина (02.09.2020)